Wie zijn wij

E&B Facilitair

Wij zijn samen in 2016 een facilitaire bedrijf gestart met het streven om een diversiteit aan organisaties een samenwerking te bieden in de facilitaire wereld. Wij beperken ons niet alleen tot het traditionele onderhoud en gaan verder in het ondersteunen om u en uw organisatie te ontlasten. Wij zorgen altijd voor een passende oplossing voor uw facilitair vraagstuk! Wij zijn echte schoonmaakprofessionals welke passie hebben voor hun vak en ook zelf het werken uitvoeren. Uiteraard doen wij dit met onze medewerkers, want zij zijn de drijvende kracht van E&B Facilitair. Zij zijn ons verlengstuk op de werkvloer, die onze passie tot uitwerking brengen. Iedereen in ons bedrijf zet zich volledig in voor een goede schoonmaak kwaliteit. Onze werkgebied reikt van Oost naar West en van Noord naar Zuid en alles wat daar tussenin ligt. Wij hebben meer dan 50 organisatie waar wij onze facilitaire diensten ten uitvoeren brengen met goed resultaat. De communicatie met u als opdrachtgever staat hoog bij ons in het vaandel. U ervaart onze kwaliteit als eerste. Wij leren van uw inzichten.

Wilt u in contact met ons komen, dan horen wij dit graag. Wil je graag een van onze medewerkers worden, bekijk onze vacatures.

De ondersteunende krachten achter E&B Facilitair

Nazha Echtaibi heeft reeds 17 jaar ervaring in de wereld van het schoonmaakonderhoud. Zij is uw ondersteunende partner op de werkvloer en is te omschreven als betrouwbaar en doortastend. Zij heeft altijd de oplossing voor uw probleem en “nee” komt niet voor in haar woordenboek als het op schoonmaak aankomt.

Marcin Beelen is reeds 7 jaar werkzaam in de diversiteit welke de wereld van het schoonmaken te bieden heeft. Hij is uw ondersteunend aanspreekpunt vanuit de backoffice en is kort samengevat nuchter en behulpzaam. Vragen over uw samenwerking of wilt u meer weten of over de mogelijkheden stel deze vragen gelijk. De mogelijkheden worden persoonlijk met u besproken.